Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pitareepjes met geitenkaas en tijm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pitareepjes met geitenkaas en tijm
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de pitabroodjes overlangs en snijd ze in reepjes van 1½ cm. Verdeel ze gelijkmatig over de bakplaat.
Stap 2
Besprenkel de pitareepjes met olie en honing. Bestrooi met tijm en peper naar smaak. Verkruimel de geitenkaas erboven en schep alles goed om.
Stap 3
Rooster de pitareepjes in het midden van de oven in ca. 12 min. goudgeel en krokant.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
 
Voedingswaarden
- Energie287 kcal
 - Eiwit14 g
 - Koolhydraten29 g
 - Vet15 gWaarvan verzadigd6 g
 
