Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indiase erwtensoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indiase erwtensoep
Stap 1
Bereid de erwtensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar dan zonder het vlees. Voeg tegelijk met de groenten 2 el garam massala toe.
Stap 2
Snijd de aubergine in blokjes en de munt in dunne reepjes.
Stap 3
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de aubergine met de rest van de garam massala in 10 minuten gaar en goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Breng de erwtensoep op smaak met peper en zout en verdeel over vier borden. Garneer met de aubergine, munt en hüttenkäse.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie259 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten27 g
- Vet8 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
