Ga naar de hoofdinhoud
DekaMarkt

Onze missie

Alles voor een lekker leven!

Bij DekaMarkt vinden we dat een lekker leven gemakkelijk en bereikbaar zou moeten zijn voor iedereen. Alles wat we doen is erop gericht dat lekkere leven voor onze klanten betaalbaar en beschikbaar te maken in onze winkels en online.
Gemak is daarin heel belangrijk. We denken mee met onze klanten en bieden aan wat voor hen belangrijk is, op een manier die past bij hun behoefte. Kleinere of oudere huishoudens bijvoorbeeld, weten ons te vinden voor allerlei gemak oplossingen, die maken dat zij zich thuis voelen in onze winkel. Met Deka Keuken maken we gezond en gevarieerd eten beschikbaar voor iedereen. En ‘Zo smaakt Nederland’ maakt genieten van producten van puur Hollandse bodem makkelijk en mogelijk.

Goed en lekker eten

Het liefst weten we wie onze klanten zijn en kennen we ze bij naam. Zo weten we proactief services aan te bieden, op maat gemaakt naar de voorkeur van onze klant.

Onze oplossingen om snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten, zijn direct te herkennen in onze winkels. Ook als het gaat om een snelle boodschap.

Het bieden van goed en lekker eten heeft voor ons prioriteit. De producten uit onze productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken) staan garant voor smaak en kwaliteit. Wij weten exact waar de producten die wij gebruiken en maken vandaan komen. Dat vinden we belangrijk om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

3 beloftes aan onze klanten:

1. Altijd veel voordeel

Wij begrijpen als geen ander dat wat onderaan de streep afgerekend moet worden, ontzettend belangrijk is. Daarom houden we de prijzen scherp in de gaten en bieden we altijd veel voordeel met meer dan 100 wekelijkse actie-aanbiedingen, Dolle Deka dinsdag, en de Weekend 4-daagse. Daarnaast zijn er iedere dag meer dan 500 producten in de winkel superscherp geprijsd. Deze producten zijn herkenbaar aan de rode portemonnee ‘Lekker Laag’. Volgens de Consumentenbond (meting juni 2022) hoort DekaMarkt bij de top 5 goedkoopste supermarkten in A-merken.

2. Goed en verantwoord

Wij vinden het belangrijk dat wij weten waar de producten die in onze schappen liggen, vandaan komen. Hiervoor houden wij nauw contact met onze leveranciers. Maar ook vinden wij het belangrijk om in de winkels tips te geven en inspiratie te bieden voor een gezonder leven. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om iedere dag een goede en gezonde maaltijd op tafel te zetten.
Goed eten en verantwoord eten is eten met respect voor mens, dier en natuur. Dit geeft aan waar wij als organisatie voor staan en onze verantwoordelijkheid voor nemen.

3. Verrassend makkelijk

Weinig tijd, maar toch snel een maaltijd op tafel zetten? De kant-en-klare maaltijden uit eigen keuken worden iedere dag vers gemaakt. Ze zitten vol met de benodigde vitaminen en voedingsstoffen. Even opwarmen in oven of magnetron en er staat een maaltijd die ‘smaakt als zelfgemaakt’ op tafel. Ook de vers pakketten die speciaal voor DekaMarkt zijn samengesteld, zijn bedoeld om veel gemak te bieden. Nog meer gemak bieden wij bij het boodschappen doen. In steeds meer winkels is het mogelijk af te rekenen met onze betaaloplossing scan & go of door het zelf scannen van de boodschappen. Ook het bezorgen van boodschappen doen wij nu in een groot gedeelte van ons marktgebied. Zo vullen wij de vraag ‘wat zal ik eten vanavond’ iedere dag zo makkelijk en lekker mogelijk in.

Smakelijk eten!

Het zal duidelijk zijn. Waar we echt goed in zijn, is lekker eten. Met ons uitgebreide assortiment versproducten, onze productiebedrijven (slagerij, bakkerij, eigen keuken) en van oudsher onze passie voor goed, lekker en verantwoord eten, mogen wij ons zelf een specialist in ‘smakelijk eten’ noemen. Daarom is ‘Smakelijk eten!’ een belangrijke boodschap aan onze klanten. Het staat symbool voor waar we bij DekaMarkt voor staan.

‘Smakelijk eten’ is wat we onze klanten iedere dag bieden en wat we onze klanten iedere dag wensen. Smakelijk eten!