Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gado gado-bowl met krokante tofu
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gado gado-bowl met krokante tofu
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de tofu over de bakplaat en rooster hoog in de oven in circa 15 minuten knapperig. Kook intussen de rijst. Giet daarna af en laat afkoelen tot lauwwarm.
Stap 2
Kook de eieren hard, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Blancheer de sugarsnaps en taugé ½ minuut in kokend water en spoel direct onder koud water zodat de groenten knapperig blijven.
Stap 3
Snijd het vruchtvlees van de avocado in plakjes. Verwarm de pindasaus. Schep de rijst in 4 kommen en verdeel alle groenten, ei en krokante tofu erover. Serveer met de pindasaus en cassave chips.
Aanvullende benodigdheden
- - schone theedoek
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie950 kcal
- Eiwit34 g
- Koolhydraten97 g
- Vet45 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
