Ga naar de hoofdinhoud
DekaMarkt

Thaise udon noedels met tofu

4 personen Eenvoudig 20 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakkingen. Schraap de schil van de gember en snijd deze fijn. Halveer de limoenen. Pers de ene vrucht uit en snijd de andere in partjes. Meng de fijngesneden gember met het limoensap en de hoisinsaus. Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de tofu goudbruin. Breng op smaak met zout. Verhit een wokpan met 1 el zonnebloemolie en bak de Thaise wokgroente 3 minuten. Voeg de noedels en de hoisinsaus toe en verwarm 3 minuten. Verdeel de noedels en tofu over de borden. Garneer met de limoenpartjes.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 544 kcal
Eiwit 26.7 g
Koolhydraten 81.9 g
Vet 9.7 g
Waarvan verzadigd 1.6 g
Trefwoorden weekmenurecepten