Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep in een kom, haal goed los met een vork en laat iets afkoelen. Stap 2 Halveer de cherrytomaten, snijd de komkommer in vieren en snijd in plakjes. Stap 3 Giet de mozzarellabolletjes af. Stap 4 Meng de pesto met de yofresh en 3 el water. Stap 5 Meng de quinoa met de cherrytomaten, komkommer, mozzarella en wortel julienne. Stap 6 Schep in twee lunchboxen en geef bij elke box een bakje met de pestodressing en een bakje met walnoten. Voeg deze vlak voor het eten toe.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 814 kcal
Eiwit 29 g
Koolhydraten 40 g
Vet 58 g
Waarvan verzadigd 0 g