Voor undefined persoon
Mosselen in currysaus met geroosterde tomaatjes
Hoofdgerecht Gemiddeld 25
minuten
Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de tomaten in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie, peper en zout. Rooster 10 minuten in de oven. Stap 2 Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in mosselpan of wok en roerbak de currypasta 2 minuten. Voeg de kokosmelk, peper en zout toe en breng aan de kook. Stap 3 Voeg de mosselen toe en laat met de deksel op de pan circa 5 minuten op laag vuur koken. Als alle mosselen open staan zijn ze klaar. Neem de pan van het vuur en schep de mosselen met de saus in een schaal. Stap 4 Snijd de limoen in parten en verdeel samen met de tomaten over de mosselen. Garneer met de koriander en serveer met het stokbrood. Lekker om mee in de saus de dippen.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 757 kcal
Eiwit 47 g
Koolhydraten 76 g
Vet 27 g
Waarvan verzadigd 11 g