Ga naar de hoofdinhoud

Bladerdeeg tartelette met feta

4 personen Eenvoudig 25 minuten Borrelhapje

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de rode ui door de helft. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de rode ui 6 minuten, voeg de balsamico en gedroogde tijm toe en zet het vuur uit. Verkruimel intussen de feta in grove stukken. Steek het bladerdeeg uit met een steker en leg deze in de tartelettevorm. Leg hier de rode ui op en verdeel de feta er overheen. Plaats de bladerdeeg tartelette 15 minuten in de oven tot goudbruin. Haal de tartelette uit de oven en serveer deze.
Aanvullende benodigdheden - Ronde steker van 7 cm
Voedingswaarden (per portie)
Energie 227 kcal
Eiwit 5.300000190734863 g
Koolhydraten 20 g
Vet 13.470000267028809 g
Waarvan verzadigd 6 g
Trefwoorden borrelhapjerecepten