Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Steek de BBQ aan. Haal de biefstuk uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur komt. Snijd de watermeloen in plakken van 1 cm en verwijder de schil. Snijd in ruiten van 1 cm dik. Rijg de watermeloen aan de spiesen. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook met de Italiaanse kruiden en 2 el olijfolie en verdeel dit over de biefstuk. Gril de biefstuk in 8 minuten rosé op de BBQ. Leg na 5 minuten de watermeloen op de BBQ en gril 3 minuten mee. Haal de biefstuk van de BBQ en leg op aluminiumfolie. Leg de rozemarijn erop, vouw dicht en laat 5 minuten rusten. Breng de biefstuk op smaak met grof zeezout en peper en serveer met de gegrilde watermeloen.
Aanvullende benodigdheden - grillpan of bbq- spies
Voedingswaarden (per portie)
Energie 231 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 20.9 g
Vet 2.4 g
Waarvan verzadigd 0.9 g