Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Taco’s met rode kidneybonen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Taco’s met rode kidneybonen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 125 °C. Spoel de rode kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Snipper de uien en snijd de paprika’s in blokjes.
Stap 2
Verwarm de tacoschelpen 15 minuten. in de voorverwarmde oven. Verhit intussen in een koekenpan de olie. Bak de ui en de paprika 2 minuten.
Stap 3
Schep de rode kidneybonen en de tacokruiden erdoor. Voeg een scheutje water toe en verwarm 4 minuten. zachtjes.
Stap 4
Halveer de avocado’s, wip de pitten eruit en verwijder de schil. Snijd het avocadovruchtvlees in plakjes.
Stap 5
Vul de tacoschelpen met de ijsbergsla, de plakjes avocado, het bonenmengsel en leg ze op 2 borden. Schep de zure room in de taco’s en bestrooi met de kaas en de crispy mais.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie798 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten60 g
- Vet44 gWaarvan verzadigd12 g
Trefwoorden
