Taco’s met krokante garnalen, mangosalsa en avocadocrème
Ingrediënten
Bereidingswijze Taco’s met krokante garnalen, mangosalsa en avocadocrème
Stap 1
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in hele kleine blokjes. Pel en snipper de rode ui. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en snijd ze in hele kleine blokjes. Meng de mango, ui en tomaten in een kom en breng op smaak met zout en peper. Zet apart.
Stap 2
Schil de avocado’s en verwijder de pit. Meng de avocado met eventueel de feta in een hoge kom en pureer glad met een staafmixer. Je kunt ook een blender gebruiken. Breng de avocadocrème op smaak met zout en peper. Zet apart.
Stap 3
Klop de eieren los in een diep bord. Strooi de crispy chicken seasoning mix in een tweede diep bord. Wentel de garnalen eerst door het ei en daarna door de crispy chicken seasoning mix.
Stap 4
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen in 2 - 3 minuten per kant goudbruin en knapperig.
Stap 5
Verwarm de harde tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 6
Vul de tacoschelpen met de mangosalsa, avocadocrème en krokante garnalen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie2662 kcal
- Eiwit148 g
- Koolhydraten279 g
- Vet116 gWaarvan verzadigd35 g
Trefwoorden
