Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Snelle bami met krokant gebakken ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Snelle bami met krokant gebakken ei
Stap 1
Snijd de kippendij in blokken van 2 cm. Breng een pan met water aan de kook en kook de mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 2
Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd in ringen.
Stap 3
Verhit een wok met 2 el zonnebloemolie en wok de kippendij 4 minuten, voeg de bami nasi groente, tomatenpuree, sambal en de helft van de rode peper toe. Roer dit door.
Stap 4
Voeg de mie en ketjap toe en breng op smaak met zout en peper. Verhit intussen een andere pan met 2 el zonnebloemolie en bak de eieren in 5 minuten krokant.
Stap 5
Verdeel de bami over de borden, leg het ei op de bami. Garneer met de gezouten pinda’s en de rest van de rode peper.
