Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pittige quinoa met broccoli, wortel en ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pittige quinoa met broccoli, wortel en ham
Stap 1
Snijd kleine roosjes broccoli van de stronk. Schil de stronk met een dunschiller en snijd de stronk in blokjes. Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in plakjes.
Stap 2
Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de reepjes ham al omscheppend in 2 minuten. Schep ze op een bordje. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en knoflook in het bakvet zachtjes glazig.
Stap 3
Roer de ras el hanout erdoor en voeg quinoa, broccoliroosjes en -blokjes en wortel toe. Schenk er 200-250 ml water bij en voeg wat zout toe. Kook het gerecht in 12 minuten zachtjes gaar. Lekker met een tomatensalade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie780 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten79 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd6 g
