Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Penne met courgette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Penne met courgette
Stap 1
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette met zout in 15 min. op een middelhoge stand lichtbruin. Voeg de knoflook toe en bak 3 min. mee.
Stap 2
Kook intussen de pasta beetgaar. Giet af en bewaar wat kookvocht. Schep de pasta door de courgette met de citroenrasp, een scheut kookvocht en ¾ van de basilicum. Roer tot een smeuïge saus. Voeg eventueel nog wat extra kookvocht toe. Breng op smaak met citroensap, zout en/of peper.
Stap 3
Verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaas en de rest van de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie500 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten62 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd7 g
