Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pastachips met fetadip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pastachips met fetadip
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de pasta beetgaar in water met zout. Giet af en laat goed uitlekken.
Stap 2
Meng de farfalle met de olijfolie, knoflookpoeder, Parmezaanse kaas, oregano, zout en peper. Spreid uit over de bakplaat en bak de pastachips in de oven in circa 20 minuten krokant. Schep halverwege om.
Stap 3
Prak intussen de feta, roomkaas en bieslook tot een romige dip. Serveer de pastachips met de fetadip.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten46 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd10 g
