Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Passievrucht-kwarktaarttrifle
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Passievrucht-kwarktaarttrifle
Stap 1
Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit.
Stap 2
Smelt de witte chocolade au bain-marie.
Stap 3
Klop de slagroom en kwark met de suiker met een handmixer stijf. Spatel de gesmolten witte chocolade en de helft van de passievrucht erdoor.
Stap 4
Snijd de citroencake in blokjes van 3 bij 3 cm.
Stap 5
Verdeel de blokjes cake over vier glaasjes, verdeel de lemon curd erover en schep het kwarkmengsel erop. Lepel de rest van de passievrucht erover en maak af met de choco-haasjes.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
- - 4 glaasjes van 250 ml
Voedingswaarden
- Energie511 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten56 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd18 g
Trefwoorden
