Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Notenfudge
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Notenfudge
Stap 1
Hak de chocolade grof en smelt au bain-marie in een kom boven een pan kokend water. Hak intussen de walnoten fijn.
Stap 2
Meng het cacaopoeder, de pindakaas en notenpasta door de gesmolten chocolade tot een egale massa.
Stap 3
Voeg de walnoten toe en verdeel het mengsel over het met bakpapier beklede bakblik.
Stap 4
Plaats het bakblik 20 minuten in de diepvries om op te stijven.
Stap 5
Verwarm een mes onder de hete kraan en snijd de fudge in 14 gelijke stukken.
Aanvullende benodigdheden
- - bakblik
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie121 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten5 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
