Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Noodles met groene curry
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Noodles met groene curry
Stap 1
Halveer de aubergines en snijd in plakken van een halve cm.
Stap 2
Verhit een wok met de olie, bak de currypasta kort aan en roerbak het gehakt in 3 minuten rul.
Stap 3
Roerbak de aubergine bij het gehakt op hoog vuur 3 minuten.
Stap 4
Zet het vuur zacht en laat 5 minuten op laag vuur garen.
Stap 5
Voeg de sojasaus, oestersaus en de suiker toe. Zet het vuur hoger en roerbak weer 3 minuten.
Stap 6
Breek de woknoedels boven de wok en voeg 300 ml kokend water toe.
Stap 7
Kook de noedels in 2 - 3 minuten al omscheppend gaar en laat het vocht verdampen.
Stap 8
Pers het sap uit de limoen en voeg toe naar smaak.
