Noedelsoep met soja-paddenstoelen
Ingrediënten
Bereidingswijze Noedelsoep met soja-paddenstoelen
Stap 1
Verhit de bouillon in een soeppan met 1 gepeld en gekneusd teentje knoflook, 1 el sojasaus en 1/2 el sesamolie en laat op een lage stand trekken. Kook intussen eieren in 5-6 min. halfzacht.
Stap 2
Snijd intussen de paddenstoelen in stukjes. Snijd de paksoi in repen en de bosuitjes in ringen.
Stap 3
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en halveer de eieren.
Stap 4
Verhit intussen in een koekenpan de overige sesamolie en zonnebloemolie op een hoge stand. Bak de paddenstoelen, samen met het overige geperste teentje knoflook en de rest van de sojasaus in 5 min. goudgeel. Voeg de paksoi toe en roerbak 3 min. mee.
Stap 5
Verdeel de mie over 4 kommen. Verdeel er de paddenstoelen en paksoi over. Schenk de bouillon erop. Verdeel de eieren erover en bestrooi met de bosui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten42 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd4 g
