Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Mini-loempia's
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Mini-loempia's
Stap 1
Klop de eieren luchtig los met de melk en wat peper en zout.
Stap 2
Verhit de boter en bak hierin de omelet.
Stap 3
Snijd de surimi in kleine stukjes.
Stap 4
Bereid 1/2 recept loempiavellen (zoek voor het recept op Loempiavellen basisrecept) en snijd ze in vieren.
Stap 5
Leg in het midden van de loempiavelletjes een stukje omelet met daarop 1 stukje surimi en een paar snippers bosui.
Stap 6
Bestrijk de deegranden met een beetje olijfolie en vouw de zijkanten over de vulling naar binnen. Rol van onder naar boven op en druk de naad vast.
Stap 7
Verhit frituurolie en frituur de loempia's rondom goudbruin.
Stap 8
Serveer de loempia's met een lekker dipsausje, zoals sojasaus met gembersiroop, (rijst)azijn, ringetjes bosui en sesam
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
