Luxe trio van vis
Ingrediënten
Bereidingswijze Luxe trio van vis
Stap 1
Snijd de zalm en forel in kleine blokjes tot tartaar. Schaaf met een kaasschaaf in de lengte dunne plakken van de komkommer.
Stap 2
Meng in een kom met 2 el van het vocht van de sushigember en laat marineren. Snijd de gember fijn. Hak de peterselie fijn.
Stap 3
Rasp de citroen en pers het sap. Meng de mayonaise met de zure room en mierikswortel.
Stap 4
Voeg 2 tl citroensap en 1 tl vocht van de gember toe aan de mayonaise. Schep de citroenmayonaise, gember en kappertjes door de vis.
Stap 5
Voeg de helft van de peterselie toe. Meng de resterende peterselie met 1 tl zeezout en de citroenrasp.
Stap 6
Bereid de garnalen zoals aangegeven op de verpakking.
Stap 7
Vorm met twee eetlepels bolletjes van zalm-foreltartaar en schik in het midden van elk bord 3 bolletjes.
Stap 8
Laat de komkommer uitlekken, rol op en garneer rond de vis. Steek de gepaneerde garnalen tussen de tartaar. Bestrooi met citroen-kruidenzout.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie251 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten12 g
- Vet13 gWaarvan verzadigd3 g
