Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Japanse zoete omelet
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Japanse zoete omelet
Stap 1
Snijd de bosui in ringen en de courgette in kleine blokjes.
Stap 2
Klop de eieren los en breng op smaak met zout, peper, de teriyakisaus en 1 el chilisaus.
Stap 3
Meng met de courgette en de helft van de bosui. Meng 3 el chilisaus met de ketchup.
Stap 4
Schep een portie van het eimengsel in een gourmetpannetje en bak in 5 minuten gaar.
Stap 5
Zigzag de saus erover en bestrooi met de rest van de bosui.
Aanvullende benodigdheden
- - gourmetstel
Voedingswaarden
- Energie110 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten10 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
