Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Indiase kokosrijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Indiase kokosrijst
Stap 1
Snipper de ui. Verhit de olie in de pan en fruit de ui 1 minuut. Voeg de garam massala, kokosmelk, 300 ml water en zout toe en breng aan de kook.
Stap 2
Voeg de rijst toe en laat op laag vuur met de deksel op de pan in 12 - 15 minuten zachtjes koken tot al het vocht is opgenomen.
Stap 3
Neem de pan van het vuur en voeg de spinazie toe. Laat met de deksel op de pan 15 minuten staan. Snijd ondertussen de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten.
Stap 4
Snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de kokosrijst en spinazie om en garneer met de tomatenblokjes. Lekker met rundergehaktspiezen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie561 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten68 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd15 g
Trefwoorden
