Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Hazelnoot-blondies met advocaat-glazuur
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Hazelnoot-blondies met advocaat-glazuur
Stap 1
Verwarm de oven voor op 160ºC. Smelt de boter en 150 gram witte chocolade in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie).
Stap 2
Klop de eieren met een snuf zout, de basterdsuiker en het vanille-aroma luchtig. Meng de bloem en het bakpoeder erdoor en roer dan het chocolademengsel erdoor tot een glad beslag.
Stap 3
Spatel de rest van de witte chocolade en de hazelnoten erdoor. Bekleed de vorm met bakpapier en schep het beslag erin. Bak de blondies in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar.
Stap 4
Roer intussen in gedeeltes de advocaat door de poedersuiker. Laat de blondies iets afkoelen, ze zakken iets in. Verdeel het advocaat-glazuur gestreept over het gebak en snijd de blondies in blokken.
Aanvullende benodigdheden
- - rechthoekige bakvorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten46 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd9 g
