Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gewokte andijvie met zoete aardappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gewokte andijvie met zoete aardappel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de zongedroogde tomaten over de lengte door de helft.
Stap 2
Verdeel de zoete aardappelfriet over een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel hier 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper. Plaats 20 minuten in de oven.
Stap 3
Verhit intussen een wok met 1 el olijfolie en bak de spekreepjes 5 minuten. Voeg de andijvie toe en wok nog 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verhit een droge pan en rooster de pijnboompitten goudbruin.
Stap 5
Verdeel de zoete aardappelfriet en andijvie over de borden. Garneer met de geroosterde pijnboompitten en zongedroogde tomaten.
