Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gevulde haasbiefstuk op een herfstbedje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gevulde haasbiefstuk op een herfstbedje
Stap 1
Verwarm de oven op 180°C. Snijd de biefstukken voorzichtig in aan de zijkant zodat een kleine holte ontstaat en vul deze met een blokje kaas.
Stap 2
Knoop eventueel een touwtje om het vlees zodat de holte dicht blijft. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en steek een stukje rozemarijn onder het touw.
Stap 3
Schep de pompoen, de aardappels, de bieten, de tijm, de rest van de rozemarijn en de knoflook samen met de olie, zout en peper om in een ovenschaal.
Stap 4
Bak de groenten in circa 40 minuten in het midden van de oven gaar en mooi bruin.
Stap 5
Verwarm het vloeibaar bakproduct en bak de biefstukken aan beide kanten circa 4 minuten tot ze rosé zijn en de kaas licht gesmolten is.
Stap 6
Serveer met de geroosterde groenten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie480 kcal
- Eiwit39 g
- Koolhydraten27 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd8 g
