Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Gehaktballen met roergebakken spitskool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Gehaktballen met roergebakken spitskool
Stap 1
Snijd de spitskool in de lengte in vieren, snijd de dikke stronk schuin weg en snijd de kool in repen van 2 cm dik. Verwarm de olijfolie in een wok en bak de gehaktballen rondom bruin. Leg ze op een bord.
Stap 2
Snipper de ui grof en snijd de paprika in repen van 2 cm dik. Halveer de snoeptomaatjes. Schep de ui en spitskool door het bakvet en roerbak 2-3 minuten. Schep de tomatenpuree, paprika en snoeptomaatjes erdoor en roerbak nog 2 minuten.
Stap 3
Schenk de bouillon erbij en leg de gehaktballen tussen de kool. Smoor alles met het deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Serveer met zilvervliesrijst.
