Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Friszure zalmsoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Friszure zalmsoep
Stap 1
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stamp of maal de koriander met 4 sjalotjes, de vissaus en ½ theelepel zwarte peper tot een pasta.
Stap 2
Breng de bouillon aan de kook. Voeg de kruidenpasta en rest van de sjalot toe en kook circa 2 minuten. Voeg de zalm en gember toe en kook circa 3 minuten.
Stap 3
Neem de pan van de warmtebron en breng de soep op smaak met het limoensap en de rietsuiker.
Stap 4
Verdeel de noedels over kommen. Giet de soep erover en bestrooi met de bosui.
Aanvullende benodigdheden
- - vijzel
- - keukenmachine
Voedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten58 g
- Vet3 gWaarvan verzadigd1 g
