Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Flammkuchen met brie en vijgenjam
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Flammkuchen met brie en vijgenjam
Stap 1
Snijd het flammkuchendeeg in vierkantjes op het formaat van de gourmetpannetjes.
Stap 2
Snijd de brie in dunne plakjes, snijd de bieslook fijn, hak de rookamandelen grof en doe los in schaaltjes.
Stap 3
Doe ook de vijgenjam in een schaaltje. Leg een stukje deeg in een gourmetpannetje en besmeer met een beetje vijgenjam.
Stap 4
Beleg met de brie en bak in 10 minuten gaar. Garneer met de bieslook en de rookamandelen.
Aanvullende benodigdheden
- - gourmetstel
Voedingswaarden
- Energie155 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten18 g
- Vet7 gWaarvan verzadigd3 g
Trefwoorden
