Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Cinnamon kerstboompjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Cinnamon kerstboompjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Stap 2
Smelt de roomboter in een steelpannetje en meng met de kaneel en basterdsuiker.
Stap 3
Rol het bladerdeeg uit en snijd er 6 lange repen van. Besmeer elke reep met het roomboter-kaneelmengsel en vouw in de lengte dubbel. Vouw elke reep deeg al zigzaggend op tot een boompje en prik losjes op een satéprikker. Leg met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 4
Bak de boompjes in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen.
Stap 5
Klop de roomkaas los met de poedersuiker. Besmeer de boompjes met de roomkaas en versier met de decoratiestiften en sprinkels.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie369 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten37 g
- Vet22.6 gWaarvan verzadigd13.7 g
Trefwoorden
