Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocolade pannacotta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocolade pannacotta
Stap 1
Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. Breng de helft van de slagroom met de melk en 75 gr suiker aan de kook. Voeg de chocolade toe en laat smelten.
Stap 2
Neem de pan van het vuur, knijp de blaadjes gelatine goed uit en roer door de hete chocoladeroom.
Stap 3
Verdeel het mengsel over 6 glazen en laat afkoelen. Laat daarna 3 uur opstijven in de koelkast.
Stap 4
Klop ondertussen met de handmixer de rest van de slagroom met de rest van de suiker stijf. Splits de groene en roze macarons en halveer de helften.
Stap 5
Verkruimel de rest van de macarons en schep samen met de rumaroma door de slagroom. Verdeel macaronroom over de 6 glazen en garneer met de roze en groene macarons en de muntblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
- - handmixer
Voedingswaarden
- Energie689 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten49 g
- Vet49 gWaarvan verzadigd31 g
Trefwoorden
