Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocolade-kruidnotenrotsjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocolade-kruidnotenrotsjes
Stap 1
Breek 300 g melkchocolade in stukjes en verwarm ze met 20 g roomboter en 1 mespunt speculaaskruiden au bain-marie (boven een pannetje heet water).
Stap 2
Roer goed glad en schep 200 g kruidnoten erdoor tot ze bedekt zijn met chocolade. Schep met 2 vochtige lepels hoopjes van het mengsel op bakpapier.
Stap 3
Laat de rotsjes minimaal 2 uur afkoelen en opstijven. Ze blijven 2 dagen krokant in een goed afgesloten trommel.
Aanvullende benodigdheden
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie453 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten51 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd15 g
