Chicken bombay
Ingrediënten
Bereidingswijze Chicken bombay
Stap 1
Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Meng voor de marinade de karnemelk met de tikka masala en 2 el olie.
Stap 2
Pers er de knoflook boven en schep de marinade door de kip. Dek af en zet koud weg om te marineren.
Stap 3
Borstel de champignons schoon en snijd in kwarten. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd deze in blokjes. Pel de uien en snijd in halve ringen.
Stap 4
Verwarm een wok met 2 el olie en bak de uien. Voeg de champignons toe en schep om met de paprika.
Stap 5
Voeg de gemarineerde kip toe met de marinade en wok al omscheppend 8 minuten op hoog vuur of tot de kip gaar is.
Stap 6
Snijd de gedroogde abrikozen in reepjes en voeg toe aan de chicken bombay. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 7
Snijd de koriander grof. Verdeel over 4 diepe borden en garneer met de koriander. Lekker met naan of witte rijst
