Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Charlotte met bosvruchten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Charlotte met bosvruchten
Stap 1
Bestuif het werkvlak met poedersuiker en rol de marsepein dun uit. Snijd blaadjes eruit en maak lange slierten voor de takken.
Stap 2
Neem de taart uit de koelkast en verwijder de rand voorzichtig. Schuif de taart op een schaal.
Stap 3
Zet de takjes van marsepein tussen de lange vingers en laat ze naar boven uitlopen. Maak daar een paar blaadjes aan vast en druk ook een paar blaadjes tegen de zijkanten.
Stap 4
Garneer de taart bovenop met aardbeien, bessen en frambozen.
Aanvullende benodigdheden
- - springvorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten53 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd11 g
