Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bosvruchtentiramisu met speculaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bosvruchtentiramisu met speculaas
Stap 1
Klop de slagroom met de helft van de basterdsuiker stijf en zet in de koelkast.
Stap 2
Klop de mascarpone met de rest van de suiker en de vanillesuiker los. Spatel de slagroom erdoor.
Stap 3
Verdeel een laagje van 1/3 van de speculaaskruimels over 4 glazen en besprenkel met een beetje koffie.
Stap 4
Verdeel daarover een laagje mascarponeroom en daarover een laagje bosvruchten. Herhaal dit en eindig met een laagje bosvruchten. Zet de glazen circa 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie715 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten39 g
- Vet58 gWaarvan verzadigd36 g
