Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bloemkoolfalafel met tahin-citroendip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bloemkoolfalafel met tahin-citroendip
Stap 1
Maal de ingrediënten voor de falafel met zout en peper in een keukenmachine tot alles fijngehakt is. Meng de ingrediënten voor de dip en zet apart.
Stap 2
Maak circa 20 falafelballetjes ter grootte van een golfbal. Verhit een laag olie in een wok of hapjespan en bak hierin de falafel in circa 3 minuten goudbruin. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de dip.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie630 kcal
- Eiwit19 g
- Koolhydraten47 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
