Advocaat-koffie-chocotrifle
Ingrediënten
Bereidingswijze Advocaat-koffie-chocotrifle
Stap 1
Laat de koffie afkoelen. Houd 4 bokkenpootjes achter om er in stap 4 paashaasoren van te maken. Snijd de rest in stukjes van 1 cm en verdeel de helft over de bodem van 4 glazen. Schenk de helft van de koffie erover.
Stap 2
Klop de slagroom met de slagroomversteviger en poedersuiker stijf. Doe de helft van de slagroom in een andere kom en spatel 6 el advocaat zo luchtig mogelijk erdoor.
Stap 3
Verdeel de helft van de advocaatroom en vervolgens de helft van de slagroom over de glazen. Maak nog 3 lagen: eerst de rest van de bokkenpootjes met koffie, dan de rest van de advocaatroom en tot slot de rest van de slagroom. Verdeel de rest van de advocaat over de slagroom.
Stap 4
Haal de 2 koekjes van de achtergehouden bokkenpootjes voorzichtig van elkaar en zet ze als oren in de trifles. Hak de chocolade fijn en strooi erover.
Aanvullende benodigdheden
- - mixer
Voedingswaarden
- Energie697 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten56 g
- Vet50 gWaarvan verzadigd26 g
