Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Abrikozen-crostata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Abrikozen-crostata
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de jam met de helft van de abrikozen, maizena en 4 eetlepels suiker. Rol het deeg uit tot een cirkel en bestrooi met het amandelmeel. Leg op de bakplaat.
Stap 2
Schep het abrikozenmengsel in het midden van de deegcirkel en beleg met de rest van de abrikozen. Vouw de randen van het deeg circa 4 cm over het fruit en bestrooi het zichtbare deeg met de rest van de suiker.
Stap 3
Bak de crostata in de oven in circa 40 minuten goudbruin. Laat volledig afkoelen.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie625 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten69 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd17 g
Trefwoorden
