Ga naar de hoofdinhoud

Koken wordt nu nóg makkelijker

Bij DekaMarkt spaar je van 11 september t/m 3 december 2022 voor korting op kwalitatieve RVS Jamie Oliver by Tefal pannen en een hakmolen! Zo bereid jij als een echte chef de lekkerste gerechten in pannen van topkwaliteit.

Hoogwaardige RVS pannen

De Jamie Oliver by Tefal pannen zijn gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een duurzame veilige PFOA vrije coating, inclusief titaniumdeeltjes voor extra krasbestendigheid. De geklonken roestvrijstalen handgrepen met siliconen geven extra grip en blijven koel bij hoge temperaturen. De koekenpannen zijn geschikt voor gebruik in de oven tot 175°C. De kookpannen hebben een maatverdeling voor precies koken en een platte glazen deksel, zodat je je eten goed in de gaten kunt houden.

Zo werkt het

  • Je ontvangt van 11 september t/m 3 december 2022 1 gratis pannenzegel bij elke
    € 10.- aan boodschappen. Ook als je online shopt.
  • Spaar 18 pannenzegels en lever je volle spaarkaart in voor hoge kortingen op pannen en een hakmolen van Jamie Oliver by Tefal.
  • Let op de wekelijkse actieproducten: daarop krijg je extra zegels.
  • Lever je volle spaarkaarten in t/m 10 december 2022
  • OP=OP

* Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 maanden, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten, statiegeld.

Maak kans op mooie prijzen

Scan de unieke QR code op de spaarzegel en maak kans op mooie prijzen! Van blenders en gourmetsets tot keukenmachines en DekaMarkt kortingscodes. Met als hoofdprijs 1 minuut gratis winkelen! Elke spaarzegel is jouw unieke deelname aan de winactie.

Meer informatie

Spaar extra snel

Alle actieproducten
Bij deze producten krijg je extra zegels Alle actieproducten

Spaarkaart

Je kan de spaarkaart verkrijgen bij de servicebalie of kassa's in onze winkels of download de spaarkaart online.

Spaarkaart vol?

Lever je volle spaarkaart in bij de kassa. Vraag daar ook direct een nieuwe aan. Zo spaar je snel je hele collectie bij elkaar

Samen in de keuken sinds 2003

Jamie Oliver weet als geen ander hoe je in een mum van tijd de lekkerste gerechten bereidt. Met Tefal heeft hij een pannenset samengesteld waarmee ook jij altijd succesvol in de keuken bent. Een samenwerking die al bijna 20 jaar recept is voor een geslaagd resultaat.

Maak het makkelijk

Alle spaaritems
Voeg je spaaritems toe aan je bestelling Alle spaaritems

Handig en snel

Alle spaaritems
Voeg je spaaritems toe aan je bestelling Alle spaaritems

Veelgestelde vragen

Ontvang ik ook spaarzegels bij mijn online bestellingen?
Jazeker, ook als je jouw boodschappen laat thuisbezorgen ontvang je hierbij spaarzegels.

Kan ik extra zegels kopen?
Zegels worden enkel meegegeven bij iedere € 10,- aan boodschappen bij DekaMarkt en wekelijks wisselende actieproducten. De zegels zijn niet te koop.


Meer veelgestelde vragen.Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden hebben betrekking op de spaaractie ‘Jamie Oliver by Tefal Spaarcampagne’ bij DekaMarkt. Hierbij kunnen klanten sparen voor hoge korting op verschillende soorten kwalitatieve RVS pannen en een chopper van het merk Jamie Oliver by Tefal. Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

Bekijk hier de actievoorwaarden