DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Home made Complete mix regenboog cupcake

435 g
3. 95
f

Omschrijving

Complete mix voor Regenboog Cupcakes

Ingrediënten

Ingrediënten: Cupcakemix rood/geel/groen: suiker, TARWEbloem [GLUTEN], palmolie, KIPHEELEIPOEDER (scharrel), glucosestroop, TARWEzetmeel [GLUTEN], rijsmiddelen: E500-E450, kleurstoffen: E120-E141-E160a-E160c-saffloer, MELKbestanddelen, maltodextrose, fructose, emulgatoren: E472b-E477, aroma, citrusvezel, zout, zuurteregelaar: E524, verdikkingsmiddel: E415, anti-klontermiddel: E535.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Gebruiksadvies

Alleen water toevoegen.

Bereidingswijze

Dit heb je nodig 165 ml water (55 ml + 55 ml + 55 ml) Mixer met garden Beslagkom Temperatuur elektrische oven: 190°C heteluchtoven: 170°C airfryer: 160°C Hoelang duurt het? 10 minuten bereidingstijd Oven: 12-15 minuten Airfryer: 15 minuten Tijd om te bakken! 1. Verwarm de oven voor. 2. Meng de rode cupcakemix met 55 ml water in een beslagkom met een mixer met garden en mix 3 minuten op de middelste stand tot een glad beslag. 3. Doe hetzelfde met de gele en groene cupcakemix. 4. Schep om en om een lepel rood, geel en groen beslag in de cupcakevormjes, zo krijg je mooie gekleurde laagjes op elkaar. Vul de vormpjes tot de helft met beslag. 5. Zet een bakplaat met de cupcakes in het midden van de oven. Na ongeveer 12-15 minuten zijn ze klaar. Tip: prik met een (saté)prikker in het midden van een cupcake. Als de prikker er schoon uitkomt, weet je zeker dat de cupcakes gaar zijn

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Contactgegevens

Smilde Homebaking B.V.
Postbus 206, 9300 AE Roden

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.