Ga naar de hoofdinhoud

Alphenhain Bakcamembert en croute

200 g
2. 76
f

Omschrijving

Camembert. Krokant gepaneerd en voorgebakken, gekoeld. Wilde veenbessen

Ingrediënten

Camembert classic: 66% CAMEMBERT; meel (TARWE; ROGGE); zonnebloemolie; TARWEZETMEEL; zout; GLUTEN (TARWE); kruiden., Wilde veenbessen: 48 % wilde veenbessen; glucose-fructose-siroop; suiker; geleermiddel: pectine, sint-jansbroodmeel; zuurtemiddel: citroenzuur, natriumcitraat.

Voedingswaarden

 • Soort per 100g
 • Energie Kilojoules (kJ)
 • Energie Kilocalorieën (kcal)
 • Vetten (g) , waarvan
  verzadigde vetzuren (g)
 • Koolhydraten (g) , waarvan
  suikers (g)
 • Eiwitten (g)
 • Zout (g)

Bereidingswijze

Bakoven: De bakplaat in de tweede rail van boven plaatsen en de bakoven (instelling boven- & benedenhitte) op 220 °C voorverwarmen. Back-Camembert classic uit het thermo schaaltje nemen en op het bakpapier op de hete bakplaat leggen. De kaas ca. 8-10 min. bakken, tot de bovenkant van de kaas lichtjes opwelft. (Bij instelling circulatielucht: 200 °C, 8-9 min.). Pan: Een beetje vet of olie in de pan verwarmen. Camembert classic uit de thermo schaaltje nemen en bij middelmatige hitte ca. 3-4 min per kant bakken. Friteuse: De friteuse op 160 °C voorverwarmen. Camembert classic uit de thermo schaaltje nemen en ca. 2-3 min. laten friteren. Aanbeveling: Laat de hete Camembert classic ca. 3 min. rusten, dan kunnen smaak en consistentie zich volledig ontplooien.

Bewaaradvies

Ongeopend in de koelkast bewaren. Gekoeld bij beneden + 8 °C min. houdbaar tot: zie verpakking.

Contactgegevens

ALPENHAIN Käsespezialitäten-Werk
Lehen 24 D-83539 Pfaffing Bavaria Duitsland
www.alpenhain.de

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.