Ga naar de hoofdinhoud

Vragen over bezorgen

Heb je een vraag over het bestellen van de boodschappen voor op je werk. Hieronder staan de meest gestelde vragen. Staat je vraag er toch niet bij? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Je mag uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 088- 313 5555. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 20:00 en op zaterdag van 07.00 tot 17.30 uur en helpen je graag.

Wat zijn de voordelen van een zakelijk account bij DekaMarkt?

DekaMarkt bezorgt jouw boodschappen gemakkelijk en snel tot aan de keuken en/of de kantine.

Selecteer jouw boodschappen uit ons ruime en verse assortiment en ontvang deze op een moment naar keuze.

De boodschappen betalen is gemakkelijk. Je kunt de boodschappen pinnen bij de onze bezorger als hij/zij de boodschappen komt bezorgen.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een vast bezorgmoment. De boodschappen altijd op hetzelfde moment ontvangen, wel zo makkelijk! Uiteraard bieden wij deze service aan tegen de reguliere lage bezorgkosten van 3.95 en bij een bestelling van 70,- of hoger, krijg je een euro korting op de bezorgkosten. Om gebruik te maken van deze service dient jouw bedrijf minimaal 1 keer in de week bij DekaMarkt te bestellen voor minimaal 150,-.

Meer weten over een vast bezorgmoment? Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier.

Hoe kan ik mij registeren als zakelijke klant?

Het registeren als zakelijke klant is erg gemakkelijk. Maak direct jouw zakelijke account aan, vul het KVK nummer van je bedrijf in en je kunt beginnen met bestellen. Ook handig, we houden jouw bestelde boodschappen en favoriete producten bij waardoor het opnieuw plaatsen van een bestelling nog sneller en gemakkelijker kan.

Maak direct jouw zakelijke account aan.

In welke regio's bezorgt DekaMarkt zakelijk?

Wij bezorgen al in heel veel regio's. Weten of we ook bij jou op het werk bezorgen? Controleer direct jouw postcode middels de postcode checker.

Is er een minimale bestelbedrag voor de zakelijke markt?

Wij hanteren een minimumbedrag van 50,- (exclusief statiegeld, borg en servicekosten). Bij een bestelling van meer dan 70,- krijg je één euro korting op de bezorgkosten.

Op welke tijdstippen wordt er bezorgd?

DekaMarkt bezorgt boodschappen tussen 09:00 uur en 21:00 uur.

Over de gehele dag heb je de keuze uit verschillende bezorgmomenten.

Jouw bezorgmoment kies tijdens het bestellen.

Wat zijn de kosten van het bezorgen van de zakelijke boodschappen?

Bij bezorging bedragen de orderkosten 3,95. Het minimale orderbedrag bij bezorging is 50,-

Ik wil mijn zakelijke bestelling wijzigen. Wat moet ik doen?

Het is mogelijk om zelf wijzigingen aan te brengen aan jouw bestelde boodschappen. Dit kan tot maximaal 16 uur voor het moment van bezorgen/ophalen.

Op welke manier kan ik de zakelijke boodschappen betalen bij DekaMarkt?

Je kunt als zakelijke klant kiezen voor diverse betaalmogelijkheden:

  • Pinnen met je pinpas of Apple pay
  • Pinnen met American Express
  • Betalen met Tikkie
  • Achteraf betalen met Riverty

Je kunt niet contant betalen, of met een andere creditcard dan Amex.

Vooraf online betalen kan helaas niet. Dit komt omdat het totaalbedrag van jouw bestelling vooraf nog niet bekend is. Dit hangt namelijk af van het aantal klapkratten dat nodig is om jouw bestelling in te verpakken, want hier betaal je statiegeld voor. En de totaalprijs van sommige producten, zoals sperziebonen, weten we pas nadat het product is afgewogen en het uiteindelijke gewicht bekend is.

Je krijgt bij aflevering van de boodschappen altijd een digitale kassabon waarop alle producten die besteld, geleverd en betaald zijn getoond worden.

Ontvang ik een factuur na het ontvangen van mijn boodschappen?

Na elke aflevering sturen wij een digitale kassabon naar jouw e-mail adres. Deze bevat alle producten die besteld, geleverd en betaald zijn.

Als je hebt aangegeven te willen betalen middels Riverty (Afterpay) ontvang je de digitale kassabon vanuit DekaMarkt en de factuur van Riverty.

Hoe werkt afterpay met Riverty?

Afterpay is een gemakkelijke manier om de boodschappen mee te betalen. Na aflevering van de boodschappen ontvang je een factuur van Riverty waarmee de boodschappen worden betaald. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Staat het BTW bedrag duidelijk beschreven op de kassabon?

Ja, de BTW is uitgesplitst in hoog en laag tarief BTW op de digitale kassabon en op de eventuele factuur van AfterPay.

Wat als de bezorger niet binnen de afgesproken tijden komt?

Als onze bezorger onverhoopt de afgesproken tijd niet haalt, zullen wij je telefonisch op de hoogte stellen. Als dit een probleem oplevert, zullen wij samen naar een juiste oplossing zoeken.

Hoe gaat DekaMarkt om met kwaliteit en versheid van producten?

Bij DekaMarkt staan we voor vers en kwaliteit. Daarom geven wij onze klanten een versgarantie. De producten die jij online bestelt worden afgeleverd met minimaal de volgende houdbaarheid:

  • Zuivel, lunch salades en vleeswaren zijn bij aflevering minimaal 5 dagen houdbaar
  • Versartikelen zoals brood, vlees, groente en fruit zijn bij aflevering minimaal 3 dagen houdbaar
  • Uitzondering op bovenstaande zijn verse pizza's, maaltijdsalades, stoommaaltijden, gebak en vis. Deze zijn minimaal 1 dag houdbaar.

Indien er door omstandigheden niet aan bovenstaande versgarantie kan worden voldaan, informeren wij je over een gewijzigde houdbaarheidsdatum.

Hoe lang van tevoren moet ik mijn bestelling plaatsen?

Tussen het tijdstip van bestellen en leveren zit altijd minimaal 24 uur. Je kunt in de meeste gevallen dus vandaag bestellen en morgen al geleverd krijgen. Als je inlogt op mijn DekaMarkt account kan je de bezorgmogelijkheden bekijken voor jouw regio.

Hoe kan ik lege kratten retourneren?

We bieden twee opties om de klapkratten in te leveren.

Inleveren van de kratten bij aflevering van de bestelling.

Je kunt de kratten inleveren bij de bezorger inleveren bij een volgende bestelling.

De kratten inleveren bij een DekaMarkt in de buurt.

Je kunt de lege kratten bij de servicebalie in elk willekeurige DekaMarkt winkel inleveren. Je krijgt dan direct je geld retour.

Hoe blijven de artikelen vers en gekoeld?

Alle verse producten, die gekoeld moeten worden, vervoeren wij in koelboxen en worden gekoeld met koelelementen. Diepvries artikelen worden nog extra gekoeld door middel van droogijs. Overige verse producten, die niet gekoeld moeten worden, worden uiteraard niet in een koelbox vervoerd.

Wat als een product niet op voorraad is?

We doen ons uiterste best om de bestelling compleet te maken. Mocht er onverhoopt een artikel ontbreken, dan brengen we deze uiteraard niet in rekening.

Hoe worden de boodschappen geleverd?

De boodschappen worden verpakt in klapkratten. Per klapkrat betaal je €5,00 statiegeld. Heb je nog klapkratten van de vorige order? Dan mag je die mee geven aan de bezorger. De bezorger verrekent het statiegeld met de order.