DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Zomerse entrecote met frisse salade

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Laat de boter op kamertemperatuur komen. Stap 2 Wrijf de entrecotes in met de steakkruiden, knoflookvlokken en de helft van de boter. Breng op smaak met peper en zout. Stap 3 Wrijf de maiskolven in met de rest van de boter. Stap 4 Steek de barbecue aan. Gril de maiskolven op de barbecue of in een grillpan in 10 minuten gaar. Keer regelmatig. Stap 5 Grill de entrecotes in 3 minuten per kant rosé. Laat rusten onder aluminiumfolie. Stap 6 Snijd de radijs in plakjes en hak de kruiden fijn. Snijd de maiskorrels van de kolf. Meng de groenten en kruiden met de kropslamelange. Stap 7 Besprenkel met de rodewijnazijn
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 358 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 16 g
Vet 18 g
Waarvan verzadigd 10 g
Trefwoorden
zomersaladerecepten