DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Watermeloen-Munt slush

Nagerecht Eenvoudig 255 minuten
(0)
Nagerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Snijd de schil van de watermeloen en snijd de meloen in blokken. Stap 2 Hak 3/4e van de munt fijn, houd de rest achter voor de garnering. Stap 3 Doe de meloen en gehakte munt met de agavesiroop in de kom van een blender. Pers de citroen erboven uit. Stap 4 Pureer tot een glad mengsel. Stap 5 Schenk het watermeloenmengsel in een platte metalen bak (een ovenschaal bijvoorbeeld) en zet in de diepvries. Stap 6 Haal de bak een uur uit de diepvries en haal de ijskristallen los met een vork. Stap 7 Roer de slush goed door, en zet terug. Herhaal dit elk half uur, tot de hele bak uit ijskristallen bestaat. Stap 8 Schep voor het serveren de slush nog eens door met een vork. Stap 9 Verdeel over 8 gekoelde glazen en serveer met de overgebleven munt.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - blender of staafmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 67 kcal
Eiwit 1 g
Koolhydraten 15 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden
ijsjeijsrecepten