DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Vega katsu met noodlesalade

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Bereid de eiernoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 2 Fruit de currypasta 2 minuten aan in een steelpannetje. Voeg de pindakaas en kokosmelk toe en roer tot een gladde saus. Stap 3 Verwarm, maar breng niet aan de kook. Breng op smaak met wat zout. Stap 4 Spoel de boontjes af. Pers de limoen uit. Giet de noodles af en meng met de worteljulienne, edamamebonen en rode kool. Stap 5 Breng op smaak met wat zout en limoensap. Stap 6 Verhit de wok-olie in een koekenpan en bak hierin de vega-schnitzels in 2 minuten per kant goudbruin en knapperig. Neem uit de pan en snijd in reepjes. Stap 7 Verdeel de noodle salade over 4 borden en leg de reepjes vega-schnitzel erop. Lepel de pinda-currysaus erover.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 766 kcal
Eiwit 31 g
Koolhydraten 76 g
Vet 34 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden
zomerrecepten