DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Varkensfiletlapjes met mangosaus

Hoofdgerecht Gemiddeld 25 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Rasp de gember. Hak de koriander fijn. Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Pureer de mango met de gember en kokosmelk in de blender tot een gladde saus. Stap 2 Wrijf de varkenslapjes in met zout, peper en komijn. Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de lapjes in 8-10 minuten bruin en gaar, keer ze na 4-5 minuten. Houd ze op een bord warm onder aluminiumfolie. Stap 3 Roer de mangosaus door het bakvet en verwarm al roerend tot de saus goed van dikte is. Serveer de varkensfiletlapjes met de mangosaus erover. Garneer met koriander.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - blender
Voedingswaarden (per portie)
Energie 340 kcal
Eiwit 27 g
Koolhydraten 10 g
Vet 21 g
Waarvan verzadigd 9 g
Trefwoorden
recepten