Ga naar de hoofdinhoud

Steak tartaar met knoflooktoast

4 personen Gemiddeld 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de casino boterhammen in 4 stukken. Pel en snijd de knoflook fijn en mix met 2 el olijfolie tot een geheel. Verdeel de stukjes boterham over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de knoflookolie. Plaats de toast 10 minuten in de oven tot deze goudbruin kleurt. Pel en snipper intussen de rode ui fijn. Snijd de bavette in blokjes van 1 cm en de augurk in kleine blokjes. Hak de bieslook fijn. Meng de bavette met de bieslook, eidooiers, 2 el olijfolie en de helft van de augurk en rode ui. Breng de tartaar op smaak met peper en zout. Verdeel de tartaar met een steker over 4 borden en druk deze aan. Verdeel hier de overige augurk en rode ui over. Serveer de tartaar met knoflooktoast en truffelmayonaise.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 404 kcal
Eiwit 21 g
Koolhydraten 22.600000381469727 g
Vet 25.299999237060547 g
Waarvan verzadigd 3.799999952316284 g
Trefwoorden receptendelen