Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Kook de fusilli al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel gelijk koud. Stap 2 Halveer de cherrytomaatjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Stap 3 Snijd de baby-romaine in reepjes. Pers de citroen uit. Stap 4 Meng de yoghurt met het citroensap en pers de teen knoflook erboven uit. Meng de yoghurtdressing door de pasta. Stap 5 Meng de pasta om met de tomaatjes, sla en avocado. Verdeel de Apetina witte kaasblokjes erover.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 536 kcal
Eiwit 19 g
Koolhydraten 60 g
Vet 23 g
Waarvan verzadigd 8 g