Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem, suiker, boter en kaneel tot een soepel deeg. Rol het deeg uit met een deegroller tot 5 mm dik en druk met een steker de vorm uit. Verdeel de koekjes over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 20 minuten in de oven tot de koekjes goudbruin kleuren. Smelt intussen de witte chocolade au bain-marie (plaats een glazen- of RVS-kom met de chocolade boven een pan met een laag water net onder het kookpunt, tot de chocolade gesmolten is). Verdeel de witte chocolade over de paaskoekjes en garneer met de bakdecoratie. Zet de koekjes 5 minuten in de koelkast tot de chocolade hard is.
Aanvullende benodigdheden - uitsteekvorm paashaas- deegroller
Voedingswaarden (per portie)
Energie 188 kcal
Eiwit 2.5 g
Koolhydraten 25 g
Vet 8.600000381469727 g
Waarvan verzadigd 5.599999904632568 g