DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Mexicaanse tomaat-paprikasoep

Hoofdgerecht Gemiddeld 20 minuten
(2)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Stap 2 Snijd de paprika in stukken en verwijder de zaadlijsten. Pel de uien en snijd in parten. Stap 3 Verdeel de paprika en ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de Mexicaanse kruiden en besprenkel met de olie. Stap 4 Rooster de groenten 45 minuten in de oven. Stap 5 Schep alle groenten met de losgekomen sappen van de bakplaat in een soeppan. Stap 6 Voeg 250 ml water en de tomato frito toe en breng tegen de kook. Stap 7 Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de bonenmix met mais toe aan de soep en warm goed door. Stap 8 Schep de soep in 4 kommen. Lekker met zure room en koriander.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - staafmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 202 kcal
Eiwit 6 g
Koolhydraten 23 g
Vet 8 g
Waarvan verzadigd 2 g
Trefwoorden
soeprecepten